top of page
bg1.png

Our alumni

Alina Brandenburg (ACC)


După o carieră de succes în banking, perioadă în care mi-am dezvoltat abilități solide de conectare interpersonală, motivare și conducere de echipe, am decis să îmi continui călătoria într-un mediu complet diferit, cel al cafelei de specialitate.


Aici am acumulat o serie de abilități noi, inclusiv dezvoltare de politici de prețuri, ofertare, cercetare de piață, creare de materiale promoționale și organizare de evenimente specifice.

Astăzi ocup pozitia de responsabil de marketing și relații publice la Trend Consult unde particip la definirea strategiei de comunicare, mă ocup de planificarea și gestionarea campaniilor creative pentru programele și produsele companiei, organizez evenimentele noastre interne și externe, gestionez paginile de Social Media și bugete specifice.


Drumul meu către coaching a fost declanșat de pasiunea pentru a asculta cu încredere, curiozitate și empatie. Am absolvit formarea în coaching transformațional și am obținut acreditarea ICF într-un moment perfect pentru mine, când am avut timp suplimentar să îmi dezvolt abilitățile și să cresc personal și profesional.


Pot astăzi să spun cu încredere că m-am descompus și m-am reconstruit, că pot să te ascult, să îți port de grijă, să călătoresc alături de tine și să aduc în drumul tău un plus de energie și de creativitate. Te însoțesc cu naturalețe, cu capacitatea de a te cuprinde și îți ofer un plus de determinare pentru planurile tale îndrăznețe. Cadourile mele pentru tine sunt siguranța și prezentul.

Dacă vrei să stăm de vorba mă găsești aici : https://www.linkedin.com/în/alina-brandenburg-429b1513/ și aici : alina.brandenburg@gmail.com

Comments


bottom of page