top of page
bg1.png

Our alumni

Alina Brandenburg


După 18 ani de banking în aria comercială, perioadă în care mi-am dezvoltat abilitățile de conectare interpersonală, de motivare, de jucător și apoi de conducător de echipe, am ales să îmi continui călătoria de dezvoltare în mediul privat, cel al cafelei de specialitate. Aici am acumulat noi abilități: dezvoltare de politici de prețuri, ofertare, cercetare de piață, creare de materiale promoționale și organizare de evenimente specifice.

Astăzi sunt responsabilă de marketing și relații publice la Trend, unde implementez campanii creative pentru programele și produsele companiei, organizez evenimente interne și externe, particip la strategia de comunicare – de la structura site-ului și conținutul materialelor promoționale, până la ședințe foto specifice-, gestionez paginile de Social Media ale companiei și bugete interne specifice.

Drumul meu către coaching a plecat de la câteva lucruri esențiale pe care le-am învățat despre mine: îmi place mult să ascult – să ascult cu încredere, cu curiozitate, cu empatie -, pot să ofer spațiu și timp. Formarea mea în coaching transformational s-a petrecut în cel mai potrivit moment, atunci când și cealaltă fiica de-ale mele a plecat la studii. A fost sincronul perfect între dorința de a mă dezvolta și timpul suplimentar dobândit pentru a (mă) crește.

Pot astăzi să spun cu încredere că m-am descompus și m-am reconstruit, atât personal, cât și profesional, că pot să te ascult și să îți port de grijă, pot să călătoresc alături de tine, aducând în drumul tău un plus de energie și de creativitate. Te însoțesc cu naturalețe, cu capacitatea de a te cuprinde și îți ofer un plus de determinare pentru planurile tale îndrăznețe. Cadourile mele pentru tine sunt siguranța și prezentul.

Dacă vrei să stăm de vorba mă găsești aici : https://www.linkedin.com/în/alina-brandenburg-429b1513/ și aici : alina.brandenburg@gmail.com

bottom of page