top of page
bg1.png

Our alumni

Daniel Boacna


Sunt un om pasionat de autocunoaștere, de psihologie și de oameni. Am o experiență destul de vastă de viață. Nu consider că am un parcurs profesional deosebit, dar personal știu că am reușit să mă autodepășesc.


Am lucrat atât ca angajat, manager, dar și ca lider al unor echipe de oameni. Însă ce pot într-adevăr vedea ca o „putere specială” a mea este experiența de viață din perspectiva emoțională trecând prin diversele etape ale existenței. Mânat de motive personale, de trăiri, de revelațiile venite din auto descoperire, de dorința de cunoaștere și îmblânzire a propriilor emoții sunt acum student în anul II la Facultatea de Psihologie.


Sunt tată și soț, sunt pe propriile picioare ca mic antreprenor de mai bine de zece ani și sunt un căutător. După toate aceste experiențe, după multe cărți citite, după multe ore de terapie personală și după și mai multe ore de introspecții și conștientizări sunt încă un căutător al propriului sine, al împlinirii, al urmării valorilor si principiilor. Un om care își folosește propriile experiențe și cunoștințe acumulate pentru a încuraja apropierea de adevărata umanitate, de relații bazate pe valori și principii sănătoase și autentice, pe emoții înțelese, acceptate și trăite. Sunt un om ce învăț să fiu iubitor, sa mă bucur de viață, sa mă autoeduc pentru a fi în contact cu propria persoană și cu ceilalți. Îmi place și îmi propun să fac din asta o misiune prin care să învăț și să cresc continuu. Îmi doresc sa fiu alături de alți oameni ce își doresc la rândul lor să exploreze pentru a se descoperi. Intenționez să influențez doar în scopuri nobile, să fiu un purtător de lumină care ajută la răspândirea luminii și în jur.


Practic de curând coaching-ul transformațional din pasiune și pentru că știu că sunt oameni asemeni mie ce au nevoie doar de o oglindă pentru a le fi mai bine, pentru a își înțelege emoțiile și a-și descoperi, resursele și potențialul. Dacă iți dorești discuții cu sens, bazate pe parteneriat, pe o relație de încredere în care tu conduci discuția cu subiecte de pe agenda ta, în care nu dorești sfaturi și recomandări ci mai degrabă atenție și susținere pentru a descoperi în tine tot ce ai nevoie, dacă nu iți dorești sa primești feedback decât ponderat și la cererea ta, eu te invit sa stăm de vorbă. Promit că voi încerca să manifest prezență și interes față de tot ce ai să spui, și îmi voi oferi disponibilitatea de a asculta, de a-mi gestiona stările astfel încât discuția să fie despre și pentru tine. Voi interveni în special pentru a păstra conținut și structură.


Accept și susțin emoțional vulnerabilitatea, manifest acceptare și blândețe, manifest curiozitate, pun întrebări pentru descoperire, pe bune, natural, autentic și blând, cu scopul de a fi un susținător pentru ca tu să afli de ce ai nevoie să scoți la iveală din arsenalul propriu, pentru a crește, a înțelege mai bine, a accepta, sau poate pentru a vedea și altă fațetă a lucrurilor.

Te aștept la discuții!


0742.204.067

Comments


bottom of page