top of page
bg1.png

Our alumni

Raluca Petrache


Sunt Raluca si cand sunt conectata la simturile mele cred ca viata este un loc magic, plin de oportunitati si oameni cu superputeri, de cele mai multe ori ascunse. Marturisesc ca aceasta convingerea mi-am insusit-o doar o data cu prima formare in coaching, in 2013.

De cand am devenit mamica, invat sa nu ma iau prea in serios si sa compensez cei 16 ani de corporatii (2 companii din Big4) in roluri de om de comunicare si de training.

Filozofia mea de coaching se regaseste la intersectia dintre multidisciplinaritatea formarilor (coaching, mindfulness, programare neurolingvistica, psihoeducatie, lucrul cu energia viselor) si experienta mea de viata ghidata de valori precum compasiune, actualizare de sine si curaj. Iubesc (si am invatat pe “pielea mea” cum ) sa aduc impreuna si in echilibru mintea (procesele mentale), cu inima (harta emotiilor si universul interior), corpul (cu transformarea lui in ancora pentru “aici si acum”) si sufletul( imaginarul activ si intelepciunea viselor).

Astfel, sustin femeile din corporatie (si nu numai) sa isi transforme trecutul in competenta si sursa de putere, prezentul in resursa de maiestrie personala pentru o viata traita cu toate simturile.


Ca trainer si facilitator, am creat retreaturi pentru femei si corporatii, programe de training si workshopuri bazate pe resurse din neurostiinta, psihologie pozitiva, programare neurolingvistica si nu numai caci merita sa mentionez si intuitia ca poate cea mai pretioasa resursa folosita in evolutia mea ca profesionist.


Las un contact celor care considera ca le-as putea fi de ajutor cumva, chiar si cu o resursa: LinkedIn si adresa de email: petrache.raluca.cristina@gmail.com

Comments


bottom of page